Privaatsustingimused

 

Tikupoiss OÜ hindab kõrgelt oma klientide privaatsust ja võtab kohustuse kaitsta nende õigust konfidentsiaalsusele. Alljärgnev privaatsuspoliitika kirjeldab Tikupoiss OÜ poolt teostatavat kliendi andmete töötlemist puudutavat informatsiooni.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine
Isikuandmed on kõik andmed, mis te meile enda kohta esitate. Andmete kogumine võib toimuda näiteks e-maili teel, telefonitsi või meie kodulehel läbi küpsiste (cookies). Kasutame isikuandmeid selleks, et meie kliendid saaksid meiega ühendust võttes mugavalt ja kiirelt oma küsimustele ning soovidele vastused. Samuti kasutatakse klientide isikuandmeid nt broneeringute tegemisel, igapäevaseks kliendisuhtluseks ja vajadusel arvete saatmiseks.

Tikupoiss OÜ võib töödelda järgmisi kontaktandmeid:

  • Kliendi ja/või ettevõtte nimi
  • Telefoninumber
  • E-posti aadress
  • Küpsiste (Coocies) kogutav statistika

Andmete kasutamine ja muutmine
Isikuandmeid kasutatakse broneeringute haldamiseks ja klientidega suhtlemiseks, et tagada kliendi jaoks võimalikult mugav ja kvaliteetne klienditeenindus. Kliendil on õigus meile edastatud isikuandmeid igal hetkel muuta ja kustutada, teavitades sellest e-mailiaadressil info@tikupoiss.ee.

Küpsiste kaudu kogutakse erinevaid statistilisi andmeid, mis on seotud teiega ja teie käitumisega meie kodulehel. Need aitavad kaardistada ja salvestada teie eelistusi, muutes kasutajakogemuse mugavamaks. Küpsised võimaldavad meil suunata internetikeskkonnas teile just sellist reklaami, mis teid huvitada ja teile kasulik olla võiks. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised.

Isikuandmete kaitsmine
Isikuandmeid käsitletakse konfidentsiaalselt ja rakendatakse kõiki ettevaatusabinõusid ning seadusest tulenevaid kohustusi, et kogutud isikuandmeid kaitsta. Juurdepääs andmetele on ainult selleks volitatud isikutel ja neid ei edastata kolmandatele osapooltele.

Kui arvate, et teie privaatsust on rikutud, palun võtke ühendust  Tikupoiss OÜ-ga. Teil on õigus ka esitada kaebus Eesti Andmekaitse Inspektsioonile või selle riigi andmekaitse järelvalveasutusele, kus asub teie alaline elukoht. Küsimuste korral või lisainfo saamiseks palun pöörduge: info@tikupoiss.ee.